RÅHYGGE


Vi har startet den fedeste, flotteste og mest hyggelige café på Vesterbro. Ikke fordi det ser godt ud på CV'et, men fordi vi virkelig brænder for at skabe et sted i København, hvor man kan få en pause.

Selvom vi har vores eget bageri, barista og køkken, vil du mærke, at vores fokus på mennesker langt overgår vores fokus på at tjene penge. Hvis du vil bruge os som dit andet hjem, byder vi dig hjerteligt velkommen!

Kaffebar


Hvis du elsker kaffe, og alt hvad der indeholder kaffe, bliver du ikke skuffet hos Råhygge. Vi har ægte baristaer bag disken, og måske finder du noget på vores kaffekort, som du aldrig har prøvet før ...


Vi laver vores egen sirup og bruger specialristede bønner, så hvis du føler dig eventyrlysten, beder du bare din barista om at lave en kaffekombination med fx. limesirup.

Bageri


Bag i caféen har vi vores eget bageri, som altid er klar til at forsyne dig med lækkert hjemmebagt brød. Bageren starter tidligt om morgenen, og ofte bliver der bagt igennem hele dagen. Det gør heller ikke noget skidt for duften i caféen.


Vi bager 3-4 forskellige slags koldhævede rundstykker til morgenmaden, baguette på ølandshvedemel til sandwich, og et altid varierende udvalg af kager og wienerbrød - alt sammen 100% økologisk.

Køkken


Uanset om du skal have to-go, arbejde eller høre livemusik, kan du altid få stillet sulten hos os. Vi har gjort noget ud af at sammensætte et menukort, som både er nærende og ualmindeligt lækkert. Derudover arbejder vi hårdt på at udvikle, hvad vi tror bliver den bedste brunch i KBH.


Hvis du foretrækker plantebaseret kost, kommer du heller ikke til at lede forgæves. Desuden prøver vi altid at have glutenfri alternativer til hele menukortet. Ugens suppe er altid vegetarisk og næsten altid glutenfri ;)